Recite adijo glivicam in bradavicam s krvavim mlečnikom!

Poleti poleg drugih mnogih nevšečnosti, na nas prežijo tudi glivična obolenja stopal in nohtov, ki jih pogosto "staknemo" na javnih kopališčih, saj imajo glivice zelo rade topla in vlažna okolja. Rešitev prihaja v obliki balzama znamke Tinktura, ki vsebuje izveček krvavega mlečnika, ki učinkovito odpravlja ne le glivice, pač pa tudi virusne bradavice, žulje in kurja očesa. Kaj je krvavi mlečnik? Berite dalje ...

Krvavi mlečnik spada v družino makovk, za katere so značilne žleze, ki izločajo mleček. Ko njegov list odtrgamo, se izloči rumen mleček. Mleček vsebuje veliko alkaloidov. Rastlino lahko štejemo med strupene rastline, zato moramo ravnati previdno in pravilno. Tudi pri zunanji uporabi moramo biti previdni, da ne poškodujemo sluznice.

Krvavi mlečnik deluje kot spazmolitik za lajšanje krčev, pomaga pa tudi pri težavah z jetri ter želodcem. Pri poskusih na živalih in raziskavah na ljudeh so ugotovila, da naj bi ščitil jetrne celice pred strupi in spodbujal izločanje žolča pri zdravih ljudeh in ljudeh, ki imajo obolela jetra.

Uporaba Tinkturinega balzama je enostavna: balzam na kožo namažete v tankem sloju minimalno dvakrat na dan.

500x500 balzam rosopas 500 500 80 s c1

 

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun