Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in C:\wamp64\www\vhser-mediplus\mediplus\plugins\content\tmaddthis\tmaddthis.php on line 14

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in C:\wamp64\www\vhser-mediplus\mediplus\templates\gk_storefront\html\com_content\article\default.php on line 15

Samozavestno na morje - s plavalnimi hlačkami Swimmates

Obisk morja, bazenov in toplic je idealna poletna aktivnost, ki pa je lahko za ljudi s črevesno inkontinenco zelo neprijetna izkušnja. S plavalnimi hlačkami Swimmates, to zdaj ni več ovira.

Plavalne hlačke za enkratno uporabo so namenjene odraslim in večjim otrokom, nosijo se pod kopalkami in zagotavljajo najvišjo raven diskretnosti in samozavesti. V stiku z vodo minimalno nabreknejo in ne razpadejo, prav tako pa ne vsebujejo lateksa, zato so primerne tudi za alergike. Modra zaščita pred mokroto in Kufguards® (elastični robovi pri nogah) poskrbijo za čiste kopalke in neonesnaženo bazensko vodo.

Plavalne hlačke Swimmates so idealna rešitev za vse, ki jih pesti črevesna inkontinenca, pa bi vseeno radi uživali v morskih užitkih ter vodnih terapijah v bazenu. Na voljo v velikostih od S do XXL.

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun