Nalagam...

Trije tipi obutve Terlik Sabo, za vse okuse!

Odkar smo v Mediplusu pridobili novo blagovno znamko Terlik Sabo, se je zamenjalo že kar nekaj modelov in pisanih motivov. Nabralo pa se jih je že toliko, da smo jih na naši spletni trgovini razdelili v kategorije. Danes vam predstavljamo tri najbolj popularne tipe obutve Terlik Sabo. To so AIR, COMFORTFLEX in SUPERMAX.

AIR PODPLAT

Že vsem zelo dobro znani podplat z zračnim mehurčkom in višjo peto (cca 5,5 cm) je primeren za vse, ki se z višjo peto počutite bolj udobno - nekateri z bolečinami v hrbtenici ravno tako prisegajo na malenkost višjo peto. Zračni mehurček seveda zelo dobro blaži udarce in s tem preprečuje bolečine. Ker gre za naš najbolje prodajan izdelek, je na voljo tudi mnogo različnih motivov in tudi enobarvnih različic.

ST297

COMFORTFLEX PODPLAT

Nizka peta, klasičen videz. Udoben model COMFORTFLEX ima posebno teksturiran podplat z brazdami, ki se fleksibilno upogibajo. Zato je vsak korak udoben in občutek na nogah je manj trd. Odlična izbira za vse, ki ste pri svojem delu veliko na nogah in predvsem veliko hodite.

ST341

SUPERMAX PODPLAT

Ta je naš najnovejši model in priznati moramo, da nas je navdušil. Gre za nekoliko nižjo peto, kot pri AIR podplatu, a v zameno je tu precej večji zračni mehurček, ki se razteza čez večino podplata. Občutek pri hoji je zato izjemno udoben, blaženje udarcev pa je na najvišjem nivoju. Manjši jeziček zadaj na petnem delu omogoča bolj stabilno nošenje natikača.

st342

Prijavi se na novice, novi izdelki...

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun