KONOPLJINA SEMENA OLUŠČENA 200g

Še ni ocenjeno E-pošta
Prodajna cena: 6,90 €
Osnovna cena: 5,66 €
Znesek davka: 1,24 €
  • Opis
  • Mnenja

Seme konoplje je vrednoteno kot popolna beljakovina, ki vsebuje vseh 21 aminokislin, vključno z 9 esencialnimi aminokislinami. Pomembno je, da konzumirate esencialne aminokisline s hrano, ker jih naša telesa ne morejo naravno proizvesti. Konopljina semena vsebujejo med 1/4 in 1/3 povsem naravnih beljakovin, ki so značilne za pomoč pri prebavi.

Konopljina semena vsebujejo idealno ravnotežje esencialnih maščobnih kislin Omega-6 in Omega-3 v razmerju 3: 1. Te maščobne kisline telo ne more sintetizirati, vendar so potrebne za podporo številnih celičnih procesov, vključno s pravilno funkcijo srca in možganov. Seme konoplje je še močnejši vir Omega-3 in Omega-6 maščobnih kislin kot laneno seme, ki je znana kot zdrava hrana.

Semena so tudi izvrsten vir vitamina E, cinka, železa in magnezija. Vitamin E in cink sta močna antioksidanta, ki ščitita celice pred škodljivim učinkom prostih radikalov. Železo pomaga pri zagotavljanju rdečih krvnih celic, bogatih s kisikom, po celem telesu, magnezij pa ima vlogo pri več sto kemičnih reakcijah v telesu.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun