KONOPLJINO OLJE 500ml

Še ni ocenjeno E-pošta
Prodajna cena: 14,90 €
Osnovna cena: 12,21 €
Znesek davka: 2,69 €
  • Opis
  • Mnenja

100% Bio konopljino olje je pridobljeno s hladnim stiskanjem semen iz certificirane industrijske konoplje (Cannabis sativa L. var sativa). Ves čas predelave skrbno nadziramo temperaturo olja in s tem zagotavljamo kakovost na najvišji ravni.

Visoka vsebnost maščobnih kislin omega-3. Visoka vsebnost večkrat nenasičenih maščobnih kislin. Nadomestitev nasičenih maščob z nenasičenimi maščobam v prehrani prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi.

Linolna kislina prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 10 g linolne kisline (LA).

POZITIVNI VPLIVI:

HUJŠANJE: omega 3 zmanjšuje poželenje po mastni hrani in slaščicah, izboljšuje presnovo, daje občutek sitosti po zaužitem obroku, uravnava koncentracijo sladkorja v krvi in ne nalagajo se pod kožo kot odvečno maščevje.

MOŽGANI: izboljšajo njihovo delovanje

MIŠICE: pomaga proti izgubi mišičnega tkiva, pri športu, preprečuje vnetje mišic ,…

SRCE IN OŽILJA:  niža holesterol, preprečuje mašenje žil in nastanek krvnih strdkov, uravnava krvni tlak in srčni utrip (aritmija)

BLAŽIJO TEŽAVE: PMS-ja, menopavze, demence, migren, depresije,….

VPLIV POMANJKANJA OMEGA-3 se lahko kaže v: bolečine v mišicah, krhki nohti, suha koža in lasje, splošna utrujenost, pomanjkanje energije, pozabljivost, prebavne motnje, vetrovi, napenjanje,…

UPORABA: Dve jedilni žlički dnevno, najbolje na tešče in pred spanje. Lahko v solatah, jogurtu, juhah, frapejih, smutijih, skutah, pecivu, zabela za že pripravljene jedi, namazi, s kruhom (nanos na kožo, lase,…) itd. Olje ne segrevajte.

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.

Prijava ali registracija

Ustvarite si račun